Getuigenissen over Menschenwasser

"Zodra ik een koortslip voel opkomen gebruik ik Menschenwasser op regelmatig basis. Het stopte mijn koortslip en het interval van wanneer ze verschijnen wordt steeds groter."

(C.S. van M.)

 

"Na een hele dag in de zon, voelde ik me de volgende ochtend verschrikkelijk. Ik had hoofdpijn en had overal pijn, het voelde alsof ik een zonnesteek had opgelopen. Ik spoot het Menschenwasser regelmatig op de verbrande gebieden en de pijn verlichte onmiddellijk. Tegen de middag was ik terug mijn normale zelf."

(M.J.NSW)

 

"Ik gebruikte Menschenwasser bij mijn twee tieners met acne en had een fantastisch resultaat. Zelfs na 5 dagen zonder het Menschenwasser opnieuw aan te brengen, bleef de acne droog en was het nog steeds aan het genezen."

(J. L.)

 

"Ik verbrande mezelf aan de kookplaat. Ik spoot onmiddellijk Menschenwasser op de wonde en bracht een beetje crème aan. De pijn verdween en is weg gebleven achteraf."

(F.D.)

 

"Na een duik ging ik naar het huis van vrienden. Ik krabde mijn zeeluisbeten en mijn vriend stelde voor dat probeerde om er een beetje Menschenwasser op te spuiten. Binnen enkele seconden verdween de jeuk en binnen 30 minuten waren alle beten zichtbaar verdwenen."

(P.C. Van NSW)

 

"Ik was op zoek naar iets onder het huis toen ik met mijn voorhoofd tegen heel hard tegen een houten balk botste. De huid was geschaafd en er verscheen meteen een enorme zwelling. Na het ongeval heb ik driemaal in het eerste uur Menschenwasser aangebracht op de zwelling. De pijn werd meteen verlicht en was weg. Na 2 uur heb ik nogmaals gespoten en de volgende ochtend de zwelling verdwenen." 

(T.G. Van NSW)

 

"Mijn 16 maanden oude dochter viel van de loungezetel en stootte haar hoofd op de vloer. Mijn neef was op dat moment bij me en had Menschenwasser op zak en stelde voor dat ik het op mijn dochters hoofd zou spuiten aangezien er al een rode markering en een flinke buil begon te verschijnen. Ik had nog nooit gehoord van het product, maar binnen een paar minuten was de roodheid en de buil verdwenen. Ik heb het meteen besteld."

(S.B. NSW)