Lichtmatrix Events

Lezing 17 november 2016

Het licht in de materie - Lezing over ‘licht’, de ‘leegte’, ‘informatie’ en ‘water’

De interactie tussen licht en materie raakt de mensheid al duizenden jaren. Vroeger waren mens en natuur veel nauwer verbonden en verkregen mensen vaak diepe inzichten via meditatie e.a. sjamanistische rituelen. Nu onderzoeken vooral de wetenschappers de link tussen licht en materie. Deze link al veelvuldig onderzocht - zowel vanuit het standpunt van de materie, als vanuit het standpunt van bewust-zijn.

 

Hubert is levens-onderzoeker en mede-uitvinder van de Lichtmatrix producten. De lichtmatrix producten gebruiken reeds vele jaren de kennis rond de connectie van licht en materie. Ze doen de mogelijkheid ontstaan, om de 2 belangrijkste elementen in ons het leven - licht en water - die doorheen verschillende levensprocessen gebruikt worden, terug vrij en onbelast te maken. Hubert is de ideale man om over deze connectie tussen licht en materie te spreken.

Tijdens de lezing vertelt Hubert over de connectie tussen licht en materie en krijg je vele praktische voorbeelden over waarom deze connectie zo belangrijk is en wat de Lichtmatrix producten hierin doen.

Praktisch

Datum:                         Donderdag 17 november 2016

Ontvangst:                  vanaf 19:00 u

Let op:                          De lezing gebeurt in eenvoudig Engels!

Start en einde:          19:30 u- 21:30 u

Adres:                            vzw Internationale School van Ayurveda

                                         Molenaarstraat 111-45 - 9000 Gent

Bijdrage:                       5 €

Inschrijven:                 Vul je gegevens hieronder in